Wilt u een BHV cursus in Zevenbergen volgens? Dit kan incompany bij uw bedrijf. Wij bieden meerdere BHV basis- en herhalingscursussen aan voor u, uw werknemers en speciaal voor uw ploegleiders. Volg de BHV cursus incompany op uw eigen vestiging in Zevenbergen of op onze vestiging in Etten-Leur.

BHV cursus volgen in Zevenbergen

Iedere organisatie moet minstens 1 bedrijfshulpverlener (BHV’er) hebben. Het volgen van een BHV cursus in Zevenbergen is dus niet voor alle werknemers verplicht. Het exacte vereiste aantal BHV’ers is afhankelijk van de omvang van uw organisatie en wordt vastgesteld aan de hand van het RI&E-beleid. Heeft u een grote organisatie met veel BHV’ers? Dan dienen er ook BHV ploegleiders aanwezig te zijn. Het volgen van een BHV basis cursus, een BHV herhalingscursus of een BHV ploegleiderscursus in of nabij Zevenbergen kan via het LOC.

Professionele BHV trainers

Volgt u een BHV cursus van het LOC nabij Zevenbergen, dan weet u zeker dat u wordt opgeleid door professionele en gedreven trainers. Onze opleidingsadviseurs in de omgeving van Zevenbergen hebben jarenlange ervaring in de branche en voorzien u van deskundig advies. Ze beschikken over de benodigde certificeringen en worden continu bijgeschoold. Zo weet u zeker dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen binnen de branche.

BHV cursus halen in Zevenbergen

Nadat u de BHV cursus in Zevenbergen met succes afrondt, ontvangt u een digitaal NIBHV-certificaat. Dit BHV certificaat is 1 jaar geldig. Om te zorgen dat u het BHV certificaat behoudt, dient u elk jaar een BHV herhalingscursus te volgen. Het volgen van deze BHV herhalingscursus kan in Zevenbergen. Wij sturen u 3 maanden voor het vervallen van de geldigheid een herinnering.

Incompany BHV cursus in Zevenbergen

Voor het deelnemen aan een BHV cursus bent u welkom op onze locatie in Etten-Leur. Wilt u de opleiding liever in uw eigen vestiging in Zevenbergen volgen? Het LOC biedt alle BHV opleidingen ook incompany aan. Dit heeft verschillende voordelen: u en uw werknemers hoeven niet te reizen en de BHV cursus wordt afgestemd op uw organisatie, medewerkers en materiaal.

Cursussen in Zevenbergen

Naast het behalen van uw BHV examen in Zevenbergen bieden wij nog meer cursussen incompany aan in deze plaats. Wij bieden ook een VCA cursus, een heftruckcertificaat en een reachtruck certificaat aan in Zevenbergen.

Daarom kiest u voor LOC

  • We organiseren ruim 300 BHV cursussen per jaar
  • U heeft keuze uit BHV basis, BHV herhaling of BHV herhaling met E-learning, BHV ploegleider basis, BHV ploegleider herhaling en speciale code 95 EHBO cursus voor chauffeurs
  • We sturen een reminder 3 maanden voordat uw certificaat verloopt
  • U ontvangt een officieel NIBHV certificaat
  • We bieden praktijkgerichte theoriecursus inclusief lotuspatient voor EHBO, brandblusoefeningen en gebruik AED
Bekijk cursusaanbod

Ons cursusaanbod

2 dagen

BHV basis


Bedrijfshulpverlener worden? 2 dagen incl. EHBO, Brandbestrijding, Ontruiming en AED.

Prijs € 285,-

Meer info

1 dag

BHV herhaling


Bedrijfshulpverlener blijven? In 1 dag wordt de kennis van de BHV-er weer volledig opgefrist.

Prijs € 215,-

Meer info

4 uur klassikaal

BHV herhaling E-learning


Snel en voordelig BHV certificaat verlengen! 4 uur thuis middels en 4 uur klassikaal praktijk.

Prijs € 120,-

Meer info

2 dagen

BHV ploegleider basis


Geef leiding aan alle BHV'ers bij calamiteiten: haal het aanvullende ploegleider certificaat

Prijs € 550,-

Meer info

1 dag

BHV ploegleider herhaling


Net als bij een reguliere BHV'er moet de kennis van de ploegleider up-to-date blijven.

Prijs € 295,-

Meer info

FAQ's

Een BHV’er is een bedrijfshulpverlener. Deze persoon biedt hulp bij incidenten op de werkvloer, zoals brand, een ongeval of ontruiming. In het geval van nood kan een BHV’er collega’s, leveranciers en aanwezige klanten in veiligheid brengen of eerste hulp verlenen.

Een BHV cursus is niet voor iedereen verplicht. Wel is het verplicht om per organisatie minstens 1 BHV’er op de werkvloer te hebben. Het aantal verplichte BHV’ers is afhankelijk van de omvang van de organisatie en wordt uiteindelijk bepaald aan de hand van het RI&E-beleid.

Tijdens de BHV basiscursus leert u alles over de vier belangrijkste kernwaarden van een BHV’er: EHBO (Eerste Hulp Bij Ongevallen) inclusief lotuspatient, brandbestrijding, ontruiming en communicatie met hulpinstanties en gebruik van de AED (Automatische Externe Defibrillator). Met een BHV ploegleider basiscursus leert u leiding geven aan een groep BHV’ers, zorgt u dat zij de juiste kennis en vaardigheden hebben en behouden en beheert en controleert u de middelen.

Een NIBHV-certificaat is 1 jaar geldig. Na 1 jaar moet u uw BHV-certificaat verlengen. Drie maanden voordat uw certificaat vervalt, krijgt u van ons een herinnering. Door een herhalingscursus te volgen, kunt u de geldigheid van uw BHV certificaat met een jaar verlengen.

De kosten van het volgen van een BHV cursus zijn afhankelijk van welke training u volgt. Bij het LOC heeft u al een BHV basiscursus voor € 295,-, een herhalingscursus of E-learning voor € 180,-, een ploegleider basiscursus voor € 550,- en een ploegleider herhalingscursus voor € 295,-.

Wilt u meer weten?

Neem contact op, vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Offerte aanvragenAfspraak maken