Bedrijfshulpverlener (BHV’er)

Elke organisatie moet ten minste één Bedrijfshulpverlener hebben, ook wel een BHV’er genoemd. De BHV’er is getraind en kan hulp bieden bij diverse incidenten op de werkvloer, zoals een ongeval, brand of ontruiming. In geval van nood kan deze medewerker de collega’s en de aanwezige klanten en leveranciers in veiligheid brengen.

Heeft u of uw medewerker al een BHV certificaat en is of gaat deze verlopen? Kies dan voor onze 1-daagse klassikale BHV herhalingscursus of BHV herhalingscursus E-learning.

Over de cursus

Tijdens onze 2-daagse cursus BHV basis leert de cursist alle ins & outs van de vier belangrijkste kernwaarden van een BHV'er namelijk:
  • EHBO (Eerst Hulp Bij Ongevallen)
  • Brandbestrijding
  • Ontruiming en communicatie met hulpinstaties
  • AED (Automatische Externe Defibrillator)

Na een positieve afronding van het examen ontvangt de cursist een digitaal NIBHV-certificaat met de geldigheidsduur van 1 jaar. Om het certificaat te behouden dient er elk jaar een herhalingscursus gevolgd te worden.

Over deze cursus

  • 2-Daagse cursus
  • Speciaal voor nieuwe BHV'ers
  • Inclusief praktijk o.a. AED en Brand blussen

Cursusprijs € 295,-

Exclusief BTW, inclusief lesmateriaal, digitaal NIBHV diploma, uitgebreide lunch, koffie & thee.


InschrijvenActuele cursusdataOf bel ons op 076 50 15 535

Actuele cursusdata

Staat uw gewenste cursus er niet tussen of wilt u liever een cursus incompany bij u op locatie? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.
Deze cursus bestaat uit 2 dagen. Klik op het groene plusje voor de tweede cursusdag!

Direct inschrijven

Veelgestelde vragen

Wij bieden onze BHV basis cursussen aan in RijsbergenBavelMadeOud-GastelDongenRijenZevenbergenRaamsdonksveerOosterhoutOudenboschBergen op ZoomDordrechtRoosendaalTilburgBreda en Etten-Leur. Mocht uw plaats er niet bij staan dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk ook eens:

BHV Ploegleider

Geeft u of uw medewerker ook leiding aan alle BHV’ers? Dan is het BHV ploegleider certificaat verplicht. Volg onze aanvullende  2-daagse BHV ploegleider basis cursus.

Meer informatie!

Overige logistieke opleidingen

Wist u dat wij naast VCA en BHV ook trainingen voor o.a. Heftruck, Reachtruck, Autolaadkraan, Hoogwerker en Verreiker verzorgen.

Meer informatie!

Voordelig opleiden met subsidie

Bent u als bedrijf aangesloten bij SOOB, OOM, Colland of een ander subsidiepunt? Dan kunt u onze opleidingen wellicht nóg voordeliger volgen met een van deze subsidies.

Meer informatie!

Wilt u meer weten?

Neem contact op, vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Offerte aanvragenAfspraak maken