BHV certificaat herhaling E-learning

De kracht van herhaling is zeer belangrijk, zeker als het gaat om bedrijfshulpverlening en veiligheid op de werkvloer.  Snel & voordelig het certificaat verlengen? Kies voor onze herhalingscursus E-learning.

Tijdens deze herhalingscursus wordt de kennis van de BHV’er weer helemaal opgefrist.

Over de cursus

Deze cursus is met E-learning. Dat wil zeggen dat de deelnemer 4 uur online theorie zelfstudie volgt m.b.t. de basiskennis van een BHV’er. De overige 4 uur van deze cursus wordt gevolgd op locatie bij het LOC of incompany bij uw bedrijf en richt zich voornamelijk op praktijkoefeningen.

Er wordt voorafgaand aan de praktijk een kennistoets afgenomen, deze dient voldoende te zijn, om deel te mogen nemen aan de praktijk.

  • EHBO (Eerste hulp bij Ongevallen)
  • Brandbestrijding
  • Ontruiming en communicatie met instanties
  • AED (Automatische Externe Defibrilator)

Na het positief afronden van het examen ontvangt u een officieel digitaal NIBHV-certificaat met een geldigheidsduur van één jaar.

Over deze cursus

  • 4 uur theorie + 4 uur praktijk
  • Snelste mogelijkheid

Cursusprijs € 120,-

Exclusief BTW , inclusief lesmateriaal, digitaal NIBHV certificaat, koffie & thee.


Actuele cursusdataInschrijvenOf bel ons op 076 50 15 535

Bekijk hier onze actuele cursusdata

Staat uw gewenste cursus er niet tussen of wilt u liever een cursus incompany bij u op locatie? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.


Bekijk ook eens:

BHV herhaling klassikaal

Het BHV certificaat verlengen maar liever nóg meer focus op praktijkoefeningen? Kies dan voor onze 1-daagse herhalingscursus.

Meer informatie!

Overige logistieke opleidingen

Wist u dat wij naast VCA en BHV ook trainingen voor o.a. Heftruck, Reachtruck, Autolaadkraan, Hoogwerker en Verreiker verzorgen.

Meer informatie!

Voordelig opleiden met subsidie

Bent u als bedrijf aangesloten bij SOOB, OOM, Colland of een ander subsidiepunt? Dan kunt u onze opleidingen wellicht nóg voordeliger volgen met een van deze subsidies.

Meer informatie!

Wilt u meer weten?

Neem contact op, vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Offerte aanvragenAfspraak maken