Word ploegleider met het BHV basis certificaat

Een ploegleider geeft leiding aan de BHV’ers wanneer er sprake is van een calamiteit. De ploegleider moet ervoor zorgen dat alles, wanneer het erop aan komt, in goede banen wordt geleid en is verantwoordelijk voor alle BHV’ers, ook wel de BHV-ploeg! 

Een ploegleider BHV heeft een BHV basis certificaat nodig welke uitgebreid wordt met aanvullend Ploegleider. Tijdens onze 2-daagse cursus BHV Ploegleider Basis leert de ploegleider wat zijn taken en verantwoordelijkheden zijn en hoe deze uitgevoerd dienen te worden.

Over de cursus

Door het BHV certificaat Ploegleider te behalen heeft de deelnemer aangetoond over de volgende kennis en competenties te beschikken:
  • Op efficiente wijze leiding geven aan een groep BHV'ers
  • Zorgt dat de BHV'er de juiste kennis en vaardigheden hebben en houden
  • Beheren en controleren van de middelen

Om deel te mogen nemen aan deze cursus is een geldig BHV basis certificaat uitgegeven door CIBOTNIBHV of NIKTA vereist. Bij een positieve afronding van de cursus en het examen ontvangt de deelnemer een officieel CIBOT BHV ploegleider certificaat met een geldigheidsduur van 1 jaar. Om het certificaat te behouden dient er elk jaar een 1-daagse herhalingscursus gevolgd te worden.

Over deze cursus

  • 2 dagen cursus
  • Specifiek voor leidinggevende / ploegleiders
  • Officieel Cibot certificaat

Cursusprijs € 550,-

Exclusief BTW, inclusief lesmateriaal, CIBOT certificaat, uitgebreide lunch, koffie & thee.


InschrijvenActuele cursusdataOf bel ons op 076 50 15 535

Actuele cursusdata

Staat uw gewenste cursus er niet tussen of wilt u liever een cursus incompany bij u op locatie? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Deze cursus bestaat uit 2 dagen. Klik op het groene plusje voor de tweede cursusdag!

Direct inschrijven

Veelgestelde vragen

Wij bieden onze BHV ploegleider basis cursussen aan in RijsbergenBavelMadeOud-GastelDongenRijenZevenbergenRaamsdonksveerOosterhoutOudenboschBergen op ZoomDordrechtRoosendaalTilburgBreda en Etten-Leur. Mocht uw plaats er niet bij staan dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten?

Neem contact op, vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Offerte aanvragenAfspraak maken