Gaat het reachtruck- of heftruckcertificaat van u of uw medewerker(s) binnenkort verlopen? Of is uw certificaat verlopen maar heeft u wel veel ervaring? Dan is het hoog tijd voor onze 1-daagse herhalingstraining!

Over de training

De praktijk heeft uitgewezen dat de kennis en vaardigheden van een heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur na enige tijd afnemen door o.a. automatisme waardoor de alertheid op veiligheid wegebt. Gewijzigde veiligheids- en bedrijfsvoorschriften kunnen hiervan ook oorzaak zijn. Met onze 1-daagse herhalingstraining krikken wij de kennis en vaardigheden weer op naar het hoogste (veiligheids)niveau.

Wist u dat EPT een standaard onderdeel van onze heftruck en reachtrucktraining is? Indien het niveau van de deelnemer(s) het toelaat krijgt men hiervoor ook een certificaat.

Bij het positief afronden van de competentiegerichte examens theorie en praktijk ontvangt u een pasje en digitaal certificaat waarmee u kunt aantonen dat u of uw medewerker een gedegen instructie voor de heftruck/reachtruck en EPT heeft gehad. Deze hebben een geldigheidstermijn van 5 jaar.

Het is mogelijk deze training mee te laten tellen voor 7 uur theorie nascholing code 95 voor beroepschauffeurs.

Voor deze cursus is een minimale leeftijd van 18 jaar vereist, net als een redelijke tot goede beheersing van de Nederlandse taal. Vanaf 16 jaar is mogelijk onder speciale voorwaarden. Neem hiervoor contact met ons op.

Subsidie
Indien u aangesloten bent bij het SOOB subsidiepunt kunt u op deze training ook € 100,- SOOB subsidie krijgen.

Over de training

  • Voor ervaren bestuurders
  • 1-daagse herhalingstraining
  • Theorie & praktijk
  • Gratis EPT training inbegrepen
  • € 100,- SOOB subsidie mogelijk
  • Deze cursus kan meetellen voor 7 uur theorie nascholing code 95.

Voorjaarsactie: € 60 korting
op alle open inschrijvingen
in april & mei. Vraag naar de voorwaarden.

Cursusprijs
van € 285,- voor € 225,-

Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee.


InschrijvenActuele cursusdataOf bel ons op 076 50 15 535

Actuele cursusdata

Staat uw gewenste cursus er niet tussen of wilt u liever een cursus incompany bij u op locatie? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven

Veelgestelde vragen

Wij bieden deze incompany heftruck trainingen aan in BavelBergen op ZoomBredaDongenDordrechtEtten-LeurMadeOosterhoutOud-GastelOudenboschRaamsdonksveerRijenRijsbergenRoosendaalTilburg en Zevenbergen. Mocht uw plaats er niet bij staan, neem dan contact met ons op.

Wij bieden deze trainingen aan in ZevenbergenTilburgRoosendaalRijsbergenRijenRaamsdonksveerOudenboschOud-GastelOosterhoutMadeEtten-LeurDordrechtDongen en Breda. Mocht uw plaats er niet bij staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk ook eens:

2-daagse Veiligheidstraining

Twijfelt u of 1 dag wel voldoende is? Of heeft u of uw medewerker nog niet eerder ARBO-certifcaat gehad? Volg dan onze 2-daagse veiligheidstraining

Meer informatie!

Overige logistieke opleidingen

Wist u dat wij naast heftruck, reachtruck en EPT ook trainingen voor o.a. Autolaadkraan, Hoogwerker en Verreiker verzorgen. Bij ons op locatie in Etten-Leur of incompany.

Meer informatie!

Voordelig opleiden met subsidie

Bent u als bedrijf aangesloten bij SOOB, OOM, Colland of een ander subsidiepunt? Dan kunt u onze opleidingen wellicht nóg voordeliger volgen met een van deze subsidies.

Meer informatie!

Wilt u meer weten?

Neem contact op, vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Offerte aanvragenAfspraak maken