Hef-reachtruck 2-daagse veiligheidstraining

Heeft u of uw medewerker al enige ervaring met de besturing en bediening van de heftruck of reachtruck maar nog geen officieel certificaat conform de Arbo wetgeving? Of is deze al enige tijd verlopen? Volg dan bij het Logistiek OpleidingsCentrum onze 2-daagse veiligheidstraining veilig werken met de heftruck of reachtruck.

Over de training

Tijdens deze training ligt de focus met name op het veilig gebruiken, besturen en bedienen van het voertuig in de praktijk. Bij deze training gaan wij ervanuit dat de chauffeur de benodigde theoretische basiskennis al machtig is. Indien dit niet het geval is, adviseren wij een 4-daagse basistraining.

Wist u dat EPT een standaard onderdeel van onze heftruck en reachtrucktraining is? Indien het niveau van de deelnemer(s) het toelaat krijgt men hiervoor ook een certificaat.

Bij het positief afronden van de competentiegerichte examens theorie en praktijk ontvangt u een pasje en digitaal certificaat waarmee u kunt aantonen dat u of uw medewerker een gedegen instructie voor de heftruck/reachtruck en EPT heeft gehad. Deze hebben een geldigheidstermijn van 5 jaar.

Het is mogelijk deze training mee te laten tellen voor 14 uur theorie nascholing code 95 voor beroepschauffeurs.

Voor deze cursus is een minimale leeftijd van 18 jaar vereist, net als een redelijke tot goede beheersing van de Nederlandse taal. Vanaf 16 jaar is mogelijk onder speciale voorwaarden. Neem hiervoor contact met ons op.

Subsidie
Indien u aangesloten bent bij het SOOB subsidiepunt kunt u op deze training ook € 160,- SOOB subsidie krijgen.

Over deze opleiding

  • Voor beginnend/ervaren bestuurders
  • 2-daagse training
  • Meeste focus op praktijk
  • Gratis EPT training inbegrepen
  • €160,- SOOB subsidie mogelijk
  • Deze cursus kan meetellen voor 14 uur theorie nascholing code 95.

Cursusprijs
€ 495,-

Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee.


InschrijvenActuele cursusdataOf bel ons op 076 50 15 535

Actuele cursusdata

Staat uw gewenste cursus er niet tussen of wilt u liever een cursus incompany bij u op locatie? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Deze cursus bestaat uit 2 dagen. Klik op het groene plusje voor de tweede cursusdag!

Direct inschrijven

Veelgestelde vragen

Wij bieden deze incompany heftruck trainingen aan in BavelBergen op ZoomBredaDongenDordrechtEtten-LeurMadeOosterhoutOud-GastelOudenboschRaamsdonksveerRijenRijsbergenRoosendaalTilburg en Zevenbergen. Mocht uw plaats er niet bij staan, neem dan contact met ons op.

Wij bieden deze trainingen aan in ZevenbergenTilburgRoosendaalRijsbergenRijenRaamsdonksveerOudenboschOud-GastelOosterhoutMadeEtten-LeurDordrechtDongen en Breda. Mocht uw plaats er niet bij staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk ook eens:

4-daagse Heftruck Basistraining

Heeft u of uw medewerker nauwelijks tot geen ervaring met de besturing en bediening van de hef- of reachtruck? Kies dan voor onze 4-daagse Basistraining

Meer informatie!

Overige logistieke opleidingen

Wist u dat wij naast heftruck, reachtruck en EPT ook trainingen voor o.a. Autolaadkraan, Hoogwerker en Verreiker verzorgen. Bij ons op locatie in Etten-Leur of incompany.

Meer informatie!

Voordelig opleiden met subsidie

Bent u als bedrijf aangesloten bij SOOB, OOM, Colland of een ander subsidiepunt? Dan kunt u onze opleidingen wellicht nóg voordeliger volgen met een van deze subsidies.

Meer informatie!

Wilt u meer weten?

Neem contact op, vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Offerte aanvragenAfspraak maken