Hef- Reachtruck 3-daagse basistraining

Heeft u of uw medewerker nauwelijks tot geen ervaring met het besturen en bedienen van de heftruck maar wel het heftruck- of reachtruckcertificaat nodig? Kies dan voor onze 3-daagse basistraining.

Over de training

Tijdens deze training leert u of uw medewerker alle ins & outs met betrekking tot de besturing en bediening. Met name de veiligheid van zowel het gebruik van de heftruck of reachtruck, de bestuurder en omgeving worden nadrukkelijk behandeld. De opleiding bestaat uit theorie en praktijk en wordt afgesloten met een competentiegericht examen voor beide onderdelen.

Indien het niveau van de deelnemer(s) het toelaat behandelen wij tijdens deze training ook meteen het gebruik van de EPT.

Bij een positieve afronding ontvang u of uw medewerker een pasje waarmee aangetoond kan worden dat er een gedegen instructie heeft plaatsgevonden voor de heftruck of reachtruck + ept zoals de Arbo dat vereist. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Voor deze cursus is een minimale leeftijd van 18 jaar vereist, net als een redelijke tot goede beheersing van de Nederlandse taal.

Over de training

  • Voor onervaren / beginnend bestuurders
  • 3 daagse training
  • Theorie & praktijk
  • €160,- SOOB subsidie mogelijk
  • Gratis EPT training inbegrepen

Cursusprijs € 660,-

Exclusief BTW, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee.


InschrijvenActuele cursusdataOf bel ons op 076 50 15 535

Actuele cursusdata

Op aanvraag. Graag plannen we deze 3 cursusdagen op maat met u in. Neem hiervoor contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Mail naar info@locb.nl of bel 076 501 55 35

Direct inschrijven

Veelgestelde vragen

Wij bieden deze incompany heftruck trainingen aan in BavelBergen op ZoomBredaDongenDordrechtEtten-LeurMadeOosterhoutOud-GastelOudenboschRaamsdonksveerRijenRijsbergenRoosendaalTilburg en Zevenbergen. Mocht uw plaats er niet bij staan, neem dan contact met ons op.

Wij bieden deze trainingen aan in ZevenbergenTilburgRoosendaalRijsbergenRijenRaamsdonksveerOudenboschOud-GastelOosterhoutMadeEtten-LeurDordrechtDongen en Breda. Mocht uw plaats er niet bij staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk ook eens:

2-daagse Veiligheidstraining

Heeft u of uw medewerker al ervaring met de besturing en bediening van de hef- of reachtruck maar nog geen ARBO-certifcaat? Volg dan onze 2-daagse veiligheidstraining

Meer informatie!

Overige logistieke opleidingen

Wist u dat wij naast heftruck, reachtruck en EPT ook trainingen voor o.a. Autolaadkraan, Hoogwerker en Verreiker verzorgen. Bij ons op locatie in Etten-Leur of incompany.

Meer informatie!

Voordelig opleiden met subsidie

Bent u als bedrijf aangesloten bij SOOB, OOM, Colland of een ander subsidiepunt? Dan kunt u onze opleidingen wellicht nóg voordeliger volgen met een van deze subsidies.

Meer informatie!

Wilt u meer weten?

Neem contact op, vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Offerte aanvragenAfspraak maken