Maatwerk omscholingstraject

Deze opleiding bestaat geheel uit maatwerk. Afhankelijk van de benodigde certificaten, het instroomniveau van de deelnemers en de werkervaring ontwikkelen wij samen met u op inhoud van de opleiding tot allround magazijnmedewerker.

Tijdens deze opleiding worden de cursisten vertrouwd gemaakt met de werkzaamheden in het magazijn en met de heftruck en reachtruck en indien gewenst overige interne transportmiddelen. De opleidingsduur is afhankelijk van de inhoud van de training.

Deze opleiding hebben wij reeds mogen verzorgen in het kader van diverse re-integratietrajecten voor o.a. statushouders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in opdracht van gemeenten en UWV’s waarbij de focus naast de juiste certificeringen behalen ook ligt op het kennis laten maken met de werkvloer. Zo wordt de afstand tot de arbeidsmarkt verkleind waardoor automatisch de kansen op de arbeidsmarkt groter worden!

Over deze opleiding

  • Volledig maatwerk
  • Doelgericht
  • Meer dan alleen certificaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Jessica. Zij kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden en begeleid en ondersteund u het gehele traject.

Jessica Melisse 
0643023348
jessica@locb.nl


Wilt u meer weten?

Neem contact op, vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Offerte aanvragenAfspraak maken