Over LOC – Wie zijn wij?

Het Logistiek Opleidings Centrum heeft meer dan 45 jaar ervaring in het aanbieden en verzorgen van logistieke opleidingen om de veiligheid en het vakmanschap in de transport en logistiek te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen voor vorkheftrucks, reachtrucks, verreikers, hoogwerkers, terminaltrekkers en stapelaars. Ook BHV- en VCA-opleidingen behoren tot de mogelijkheden.

Opleidingen in heel Nederland

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Etten-Leur, hier hebben wij een speciaal opleidingswarehouse waar alle trainingen voor o.a. heftruck en reachtruck plaats vinden. Maar met ons landelijk dekkend netwerk van steunpunten kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn. Onze opleidingen worden zowel individueel als klassikaal gegeven en het is zelfs mogelijk om een incompany training te boeken! Snelheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn de belangrijkste uitgangspunten voor onze opleidingen. En dat natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs.

Onze opleidingsadviseurs en instructeurs

De opleidingsadviseurs van het LOC hebben jarenlange ervaring in de branche. Zij voorzien u van deskundig advies en helpen u met het vaststellen en formuleren van uw opleidingsbehoeften. Al onze instructeurs beschikken over de vereiste certificeringen en zijn zeer ervaren in het verzorgen van logistieke opleidingen. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste richtlijnen en innovaties binnen de transport- en logistieke branche.

Erkende certificaten en keurmerken

Ons opleidingsinstituut is erkend door het CCV en CBR en wij werken met erkende certificaten volgens de ARBO-richtlijnen.
– BHV cursussen officieel NIBHV-examen
– BHV ploegleider officieel CIBOT-examen
– VCA examens officieel CBEX-examen

Wij zijn bovendien ISO 9001:2000 gecertificeerd.

Wij zijn ook aangesloten bij de Branchevereniging voor Training en Opleiding namelijk de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Om de kwaliteit van de trainingen en opleidingen te waarborgen dienen leden van de NRTO zich te houden aan een speciaal opgestelde gedragscode.

Contactgegevens

Logistiek Opleidings Centrum
Handelsweg 11
4879 AJ ETTEN-LEUR
T 076 – 50 15 535
E info@locb.nl

Algemene voorwaarden

Op al onze opleidingen, cursussen en trainingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bent u particulier en volgt u bij ons een opleiding, cursus of training? Dan zijn de NRTO voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden

Maak kennis met onze adviseurs

Reggy Heijens

Directeur/eigenaar
info@locb.nl

Planning & administratie

info@locb.nl

Johan de Jong

Opleidingsadviseur
johan@locb.nl

Iris van Dijk

Opleidingsadviseur
iris@locb.nl

Wilt u meer weten?

Neem contact op, vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Offerte aanvragenAfspraak maken