Opleidingssubsidies

OTIB, ook wel Opleidingsontwikkelingsfonds voor het Technische Installatiebedrijf genoemd, is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor bedrijven die onder de CAO voor het Technische Installatiebedrijf vallen, zoals loodgieters-, fitters-, centrale verwarming,-koeltechnische of elektrotechnische bedrijven. OTIB biedt bedrijven via een financiële tegemoetkoming de mogelijkheid een extra impuls te geven aan hun opleidingsbeleid. Werknemers van 18 jaar en ouder die werken bij een bij OTIB-aangesloten technisch installatiebedrijf hebben recht op een OSR, OntwikkelingsStimuleringsRegeling.

Meer informatie over scholingsfonds OTIB

Wilt u meer informatie over de exacte subsidiemogelijkheden en subsidiebedragen voor het technisch installatiebedrijf? Kijk dan op de website van OTIB! Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met de opleidingsadviseurs van het Logistiek Opleidings Centrum en de subsidiegids aanvragen.

Heftruck en VCA opleidingen met OTIB vergoeding

Het opleidingsontwikkelingsfonds voor het technische Installatiebedrijf biedt een vergoeding van maximaal €150,00 per werknemer aan. Benieuwd wat dit voor u betekend? Download onze OTIB subsidieberekening.

Download hier onze OTIB subsidieberekening

Wilt u meer weten?

Neem contact op, vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Offerte aanvragenAfspraak maken