Gepubliceerd op

16 januari 2024

Deel dit bericht

VACATURE

Administratief medewerk(st)er planning fulltime 36-40 uur:

Ben jij commercieel, werk je secuur & zie jij jezelf het liefste in een afwisselende functie waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een Fulltime Administratief medewerk(st)er planning met een commerciële twist!

In deze functie ben je namelijk dagelijks in contact met bestaande en potentiële nieuwe klanten, zakelijk en particulier. Jij bent hét aanspreekpunt van het LOC, jij informeert en adviseert de klanten maar zorgt ook voor een passende planning en de administratieve afwikkeling.

Wij zoeken een assertieve collega die goed zelfstandig kan werken, leergierig is, kansen ziet en deze met beide handen aangrijpt. Met een echte hands-on mentaliteit pas jij perfect in ons team!

Het Logistiek OpleidingsCentrum is onderdeel van Blom Verkeersschool en is o.a. gespecialiseerd in het verzorgen van arbocursussen en veiligheidstrainingen voor interne transportmiddelen. Het hoofdkantoor zit in Etten-Leur.

Jouw werkzaamheden:

  • Informeren, adviseren en ontzorgen van bestaande en nieuwe klanten op het gebied van arbo-certificeringen en veiligheid.
  • Plannen, bevestigen en factureren van onze cursussen en trainingen
  • Overige administratieve werkzaamheden zoals o.a. het verzorgen van certificeringen & herhalingsmailingen
  • In samenwerking met Marketing en Verkoop het LOC verder uitbreiden

Algemeen

  • Jouw werkdag start om 07.30 uur, daardoor ben je lekker op tijd klaar!
  • Je goede beheersing van de Nederlandse taal een must. Een redelijke beheersing van de Engelse taal komt ook regelmatig van pas!
  • Je hebt al enige werkervaring in een administratieve, commerciële en/of planningsfunctie.

 

Wij bieden jou o.a.

  • Uiteraard een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze eigen bedrijfs-CAO
  • Een afwisselende baan binnen een leuk team met informele werksfeer, platte organisatiestructuur en uiteraard regelmatig leuke activiteiten zoals een zomerBBQ, kerstborrel of uitjes van de Personeelsvereniging

Het leveren van maatwerk is waar het LOC om bekend staat! Dus mocht je interesse hebben in deze functie? Dan gaan we graag het gesprek met je aan! Stuur jouw CV + motivatie naar karoline@verkeersschoolblom.nl of bel 076 501 55 35.

Nieuwsoverzicht