Wilt u een VCA examen doen in Etten-Leur in Noord-Brabant? Dan bent u bij het LOC op de juiste plek. Wij bieden verschillende VCA basis en VCA-VOL trainingen aan. Volg de trainingen bij ons op onze eigen locatie in Etten-Leur of meld u aan voor een incompany training bij u op de werkvloer in Etten-Leur.

VCA cursus volgen in Etten-Leur

Als bedrijf moet u in het bezit zijn van het certificaat VCA (Veiligheid Checklist Aannemers). Daarmee toont u aan dat u binnen uw bedrijf veilig werkt en streeft naar zo min mogelijk ongevallen. Het behalen van een VCA examen kan in Etten-Leur. Voor het behalen van een VCA-certificaat voor uw bedrijf, moeten alle operationele medewerkers in het bezit zijn van een diploma Basisveiligheid. Alle leidinggevenden op de werkvloer moeten beschikken over een diploma VCA-VOL. Wij bieden VCA basis examens en VCA-VOL examens aan in en nabij Etten-Leur.

Professionele VCA trainers

Doet u een VCA examen van het LOC nabij Etten-Leur, dan wordt u opgeleid door gedreven en ervaren trainers. Onze professionele opleidingsadviseurs in de buurt van Etten-Leur voorzien u en uw werknemers van deskundig advies. De VCA trainers zijn up to date en in het bezit van de benodigde certificeringen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we u opleiden aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen.

VCA cursus halen in Etten-Leur

Nadat u het VCA examen in Etten-Leur met succes afrondt, ontvangt u een VCA diploma. Dit VCA diploma is 10 jaar geldig. Wanneer uw VCA diploma of die van uw werknemers bijna verlopen, ontvangt u van ons een automatische reminder. U kunt uw VCA diploma verlengen door opnieuw VCA examen te doen in Etten-Leur.

Incompany VCA examen in Etten-Leur?

Voor het behalen van uw VCA examen kunt u terecht op onze locatie in Etten-Leur. Wilt u de opleiding liever op uw eigen locatie in Etten-Leur volgen of aanbieden? Wij bieden onze VCA trainingen ook incompany aan. Zo hoeven jullie niet te reizen en kunnen we de cursus afstemmen op uw organisatie en medewerkers.

Cursussen in Etten-Leur

Naast het behalen van uw VCA examen in Etten-Leur bieden wij nog meer cursussen incompany aan in deze plaats. Wij bieden ook een BHV cursus, een heftruckcertificaat en een reachtruck certificaat aan in Etten-Leur.

Daarom kiest u voor LOC

  • We bieden u keuze uit klassikale cursussen en E-learning
  • U krijgt uitgebreid opleidingsadvies en offertes op maat en we helpen u bij subsidieaanvragen
  • De klassikale trainingen kunnen meetellen voor 7 uur theorie code 95
  • U ontvangt tot wel € 100,- SOOB subsidie
  • We wijzen u een persoonlijke opleidingsadviseur toe
  • U krijgt de mogelijkheid om een incompany cursussen te organiseren bij u op locaties en op locaties in heel Nederland
  • We sturen u een automatische reminder wanneer uw of de certificaten van uw werknemers verlopen.
Bekijk cursusaanbod

Ons cursusaanbod

1 dag

VCA basis klassikaal


Zorg dat u voldoet aan de eisen van diverse opdrachtgevers en behaal het VCA-certificaat.

Prijs € 285,-

Meer info

1 dag

VCA-VOL klassikaal


Als leidinggevende dient u het VCA-VOL certificaat te behalen! In 1 dag, klassikaal met aansluitend examen.

Prijs € 325,-

Meer info

online zelfstudie

VCA basis E-learning


De snelste manier om het VCA basis certificaat te behalen! Alleen het examen doet u bij ons.

Prijs € 175,-

Meer info

online zelfstudie

VCA-VOL E-learning


VCA voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevend, VCA-VOL behalen? Snel en voordelig met E-learning!

Prijs € 205,-

Meer info

FAQ's

Met een VCA basis en een VCA-VOL certificaat toont u aan dat u binnen uw bedrijf veilig en gezond werkt. Voor het uitvoeren van risicovolle werkzaamheden met een vergrote kans op arbeidsongevallen, is vaak een VCA diploma nodig. Hier kan door werkgevers en opdrachtgevers uit diverse branches om worden gevraagd.

U moet als bedrijf in het bezit zijn van een VCA-certificaat. Hiervoor moeten uw werknemers over een VCA basis diploma en leidinggevenden over een VCA-VOL diploma.

Tijdens een VCA training leert u om veilig, verantwoord, milieubewust en bedrijfsgericht te werken. U krijgt inzicht in verschillende veiligheidsaspecten. Er komen allerlei onderwerpen aan bod, zoals: arbowet regelgeving en uitvoering, risico’s en preventie, gevaarlijke stoffen, persoonlijke beschermingsmiddelen, veilig werken met gereedschappen, diverse opslagmethoden en verschillende laad- en losmethoden.

Een VCA diploma is 10 jaar geldig. Vóór die 10 jaar krijgt u van ons automatisch een herinnering dat uw certificaat gaat verlopen. Door opnieuw examen te doen, kunt u uw VCA diploma weer met 10 jaar verlengen.

De kosten van een VCA examen zijn afhankelijk van welke training u volgt. Bij het LOC doet u een VCA basis E-learning examen voor € 175,-, een VCA basis klassikaal examen voor € 285,-, een VCA-VOL E-learning examen voor € 205,- en een VCA-VOL klassikaal examen voor € 325,-.

Een VCA training bij het LOC duurt 1 dag. De trainingen zijn zowel klassikaal als online te volgen. Elke twee weken biedt het LOC een nieuwe training aan.

U kunt het VCA examen afleggen in een andere taal. De E-learning is te volgen in het Nederlands, Engels en Pools. Er is ook zelfstudie mogelijk in het Engels, Duits, Frans, Hongaars, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks, Arabisch, Bulgaars, Grieks, Italiaans, Kroatisch, Oerkaïens en Slowaaks.

Wilt u meer weten?

Neem contact op, vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Offerte aanvragenAfspraak maken