VCA certificaat

VOL staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende! Heeft u het VCA certificaat nodig als leidinggevende en wilt u deze op de snelste  en voordeligste manier behalen? Kies dan voor onze VCA VOL E-learning cursus.

Over de cursus

Het VCA certificaat behalen middels E-learning werkt alsvolgt:

  • Bij aanmelding van de kandidaat ontvangt u per kandidaat een inlogcode met een onbeperkt aantal uren om online te studeren.
  • De code voor E-learning is 3 maanden geldig vanaf het eerste moment van inloggen en kan daarna niet meer worden gebruikt.
  • Bij de eerste keer inloggen kiest de kandidaat voor de opleiding VCA-VOL.
  • Het examen vindt plaats op de laatste cursusdag van onze reguliere VCA cursussen. Deze data zijn hieronder terug te vinden. Bij meerdere kandidaten kijken wij graag met u naar eventuele alternatieve mogelijkheden.
  • Het examen vindt plaats op de laatste cursus van onze klassikale VCA cursussen, bekijk de actuele data hieronder. Bij meerdere kandidaten bekijken wij graag met u de mogelijkheden.
  • Bij een positieve afronding van het examen ontvangt de deelnemer een VCA-VOL certificaat van CBEX met een geldigheidsduur van 10 jaar.

E-learning is te volgen in het Nederlands, Engels en Pools.

Er is ook zelfstudie mogelijk (lesboek + examen) in het Engels, Duits en Frans.

Over deze opleiding

  • Snelste & voordeligste mogelijkheid
  • Examen afgenomen door CBEX
  • Certificaat 10 jaar geldig

Cursusprijs € 205,-

Exclusief BTW, inclusief lesmateriaal, examen, pasje, koffie & thee.


InschrijvenActuele cursusdataOf bel ons op 076 50 15 535

Actuele cursusdata

Onderstaand tref u onze actuele examendata aan voor de VCA basis en VCA vol examens. Deze examens worden afgenomen door CBEX bij het LOC. Indien u uzelf of uw medewerker(s) wenst aan te melden voor een van deze examens kan dit telefonisch of per mail: laura@locb.nl

Direct inschrijven

Veelgestelde vragen

Wij bieden de VCA trainingen aan in RijsbergenBavelMadeOud-GastelDongenRijenZevenbergenRaamsdonksveerOosterhoutOudenboschBergen op ZoomDordrechtRoosendaalTilburgBreda en Etten-Leur. Mocht uw plaats er niet bij staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk ook eens:

VCA-VOL klassikaal

Wilt u de hoogste kans van slagen? Kies dan voor onze 1-daagse klassikale VCA VOL cursus met aansluitend examen. Elke twee weken te volgen!

Meer informatie!

Overige logistieke opleidingen

Wist u dat wij naast VCA en BHV ook trainingen voor o.a. Heftruck, Reachtruck, Autolaadkraan, Hoogwerker en Verreiker verzorgen. Bij ons op locatie in Etten-Leur of incompany.

Meer informatie!

Voordelig opleiden met subsidie

Bent u als bedrijf aangesloten bij SOOB, OOM, Colland of een ander subsidiepunt? Dan kunt u onze opleidingen wellicht nóg voordeliger volgen met een van deze subsidies.

Meer informatie!

Wilt u meer weten?

Neem contact op, vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Offerte aanvragenAfspraak maken